MasterChef: Τον είδε ξαφνικά μπροστά της κι έκανε σαν να μην το ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν»

23:14 - 04/04/2023

Σκούρα τα βρήκαν ορισμένα ζευγάρια στο χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef, καθώς δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές chef […] The post MasterChef: Τον είδε ξαφνικά μπροστά της κι έκανε σαν να μην το ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Η Μαρία Λαζαρίδου είδε τον Στέφανο Χίλα και έκανε πως δεν τον ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν»

Το δίδυμο Παύλος-Γρηγόρης μπορεί να επέστρεψε στην κουζίνα ύστερα από σοκαριστικό ατύχημα του δεύτερου – Έκοψε άσχημα το δάχτυλό του και έπεσε λιπόθυμος μπροστά σε όλους. Ο παίκτης άσπρισε και έχασε τις αισθήσεις του – είχε ωστόσο την χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία αντιγραφής στο επεισόδιο της Τρίτης (4/4) και έτσι κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στις κουζίνες του MasterChef. Ο λόγος για τον Στέφανο Χίλα, τον τελευταίο «εισβολέα» που θα δούμε για φέτος και πρωτογνωρίσαμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις κουζίνες, αλλά και λίγο αγχωμένος. «Είναι σαν να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο