MasterChef: Τον είδε ξαφνικά μπροστά της κι έκανε σαν να μην το ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν»
23:14 - 04/04/2023
Σκούρα τα βρήκαν ορισμένα ζευγάρια στο χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef, καθώς δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές chef […]
The post MasterChef: Τον είδε ξαφνικά μπροστά της κι έκανε σαν να μην το ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: Η Μαρία Λαζαρίδου είδε τον Στέφανο Χίλα και έκανε πως δεν τον ξέρει – «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν»
Το δίδυμο Παύλος-Γρηγόρης μπορεί να επέστρεψε στην κουζίνα ύστερα από σοκαριστικό ατύχημα του δεύτερου – Έκοψε άσχημα το δάχτυλό του και έπεσε λιπόθυμος μπροστά σε όλους. Ο παίκτης άσπρισε και έχασε τις αισθήσεις του – είχε ωστόσο την χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία αντιγραφής στο επεισόδιο της Τρίτης (4/4) και έτσι κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στις κουζίνες του MasterChef. Ο λόγος για τον Στέφανο Χίλα, τον τελευταίο «εισβολέα» που θα δούμε για φέτος και πρωτογνωρίσαμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις κουζίνες, αλλά και λίγο αγχωμένος. «Είναι σαν να
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr