Σοκάρει ο Έκι Γκονζάλες! : «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»

23:44 - 04/04/2023

Σοκάρει ο Έκι Γκονζάλες! : «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν» 04/04/2023 Μεγάλες περιπέτειες για τον Έκι Γκονζάλες! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε δημοσίως πως το τελευταίο διάστημα δέχθηκε απειλές από εγκληματίες, οι οποίοι του ζήτησαν λεφτά απειλώντας τον με τη ζωή του! «Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», δήλωσε συγκεκριμένα ο Έκι. «Εζεκιέλ, καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν 500 χιλιάδες ευρώ για να μη σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου»

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες, ο οποίος αναφέρθηκε στις απειλές ζωής που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Διαβάστε το στο

Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη με σκοτώσουν»

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Βόμβα πρώην του Παναθηναϊκού: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του. «Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. […] The post Βόμβα πρώην του Παναθηναϊκού: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην με σκοτώσουν» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)