Τσελέντης: Απαντά για το πρωταπριλιάτικο αστείο για την Σαντορίνη – «Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να πιστέψεις;»

08:30 - 05/04/2023

Τσελέντης: Την οργή του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, προκάλεσε η είδηση ότι υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση εναντίον με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μετά την ανάρτησή του για το ηφαίστειο της Σαντορίνης, που ήταν όμως ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Άκης Τσελέντης προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook για το γεγονός αυτό, τονίζοντας ότι στο post που είχε προχωρήσει […] Το άρθρο Τσελέντης: Απαντά για το πρωταπριλιάτικο αστείο για την Σαντορίνη – «Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να πιστέψεις;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσελέντης μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την πρωταπριλιάτικη φάρσα του: «Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς για να την πιστέψει»;

Σε κακό βγήκε στον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντού του Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για τσουνάμι, Άκη Τσελέντη η πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απάντηση Τσελέντη στην εισαγγελική παρέμβαση για το πρωταπριλιάτικο! «Πόσο χαζός πρέπει να είσαι…»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, μετά την είδηση ότι υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση για fake news μετά από ανάρτησή του για το ηφαίστειο της Σαντορίνης, η οποία ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του. «Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα Το άρθρο Απάντηση Τσελέντη στην εισαγγελική παρέμβαση για το πρωταπριλιάτικο! «Πόσο χαζός πρέπει να είσαι…» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη