Ανδρουλάκης: Αν αποτύχω να πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω, θα θέσω τον εαυτό μου σε διαδικασία αξιολόγησης

09:38 - 05/04/2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως είναι υπέρ της απλής αναλογικής στις επερχόμενες εκλογές, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω, θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην ερώτηση τι θα κάνει εάν το κόμμα του δεν πάρει διψήφιο ποσοστό στις ερχόμενες εκλογές

Διαβάστε το στο

Τα προβλήματα που έχει να λύσει η χώρα, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα είπε σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με τον εκλογικό πήχη του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «ισχυρά διψήφιο ποσοστό».

Διαβάστε το στο

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάρει το ΠΑΣΟΚ διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Για τον πήχη που θέτει το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, αλλά και για το πολιτικό του μέλλον μίλησε ο πρόεδρος του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ερωτηθείς σχετικά μίλησε για ένα ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό που είχε στις προηγούμενες εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «ισχυρά διψήφιο ποσοστό». Όπως είπε, «για έμενα ο στόχος μου είναι αυτό που βρήκα να το πάω παρακάτω (σ.σ. εννοώντας υψηλότερα). Αν δω ότι δεν τα έχω καταφέρει, προφανέστατα θα θέσω τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε αξιολόγηση. Όπως αξιολογούμαι εγώ, αξιολογούνται όλα τα στελέχη του κόμματος μας». Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θέση του να μην είναι ο επό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκλογές 2023: «Βόμβα» Ανδρουλάκη – «Αν αποτύχω θα θέσω τον εαυτό μου προς αξιολόγηση»

Εκλογές 2023: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε απαντήσεις για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (5/4/2023). Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θέση του να μην είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης , ούτε ο Τσίπρας, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση […] Το άρθρο Εκλογές 2023: «Βόμβα» Ανδρουλάκη – «Αν αποτύχω θα θέσω τον εαυτό μου προς αξιολόγηση» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ανδρουλάκης: Αν αποτύχω να πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω, θα θέσω τον εαυτό μου σε διαδικασία αξιολόγησης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δίνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δίνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θέση του να μην είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης , ούτε ο Τσίπρας, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, τόνισε ότι «αυτός […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Υπέρ του συστήματος της απλής αναλογικής, τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, κατά την οποία αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί θα πρέπει να είναι ευρείας αποδοχής»

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάρει το ΠΑΣΟΚ διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", δίνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η θέση του να μην είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης , ούτε ο Τσίπρας, σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, τόνισε ότι "αυτός ο τόπος έχει προβλήματα που πρέπει να λύσουμε και τα περισσότερα από αυτά είναι αποτέλεσμα των πολιτικών και των επιλογών που έκαναν Μητσοτάκης και Τσίπρας ως Πρωθυπουργοί". Συμπλήρωσε δε πως αν υπάρξει αστάθεια, αυτό που θα ευθύνεται είναι αυτός που "βάζει πάνω από όλα την καρέκλα του κι όχι το καλό του τόπου". Κατηγ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως είναι υπέρ της απλής αναλογικής στις επερχόμενες εκλογές, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να υποδείξει τον πρωθυπουργό της επόμενης ημέρας ενώ ανέφερε ότι αν αποτύχει στον στόχο που έχει θέσει για το ΠΑΣΟΚ, θα θέσει εαυτόν στη διάθεση των διαδικασιών του κόμματος. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως είναι υπέρ της απλής αναλογικής στις επερχόμενες εκλογές, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να υποδείξει τον πρωθυπουργό της επόμενης ημέρας ενώ ανέφερε ότι αν αποτύχει στον στόχο που έχει θέσει για το ΠΑΣΟΚ, θα θέσει εαυτόν στη διάθεση των διαδικασιών του κόμματος.   Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, […] The post Ανδρουλάκης: Αν αποτύχω να πάω το ΠΑΣΟΚ παρακάτω, θα θέσω τον εαυτό μου σε διαδικασία αξιολόγησης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ανδρουλάκης: Αν δεν καταφέρω να πάρει το ΠΑΣΟΚ διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, θα θέσω τον εαυτό μου σε αξιολόγηση

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες