Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήμουν bisexual μέχρι τα 23»

12:12 - 05/04/2023

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά». Ανάμεσα στα όσα είπε με την Αθηναΐα Νέγκα, αναφέρθηκε και στις προτιμήσεις του στο ερωτικό κομμάτι, αλλά και στην περίοδο που ήταν αμφιφιλόφιλος. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και bisexual μέχρι […] The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήμουν bisexual μέχρι τα 23» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν bisexual μέχρι τα 23 μου(Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ενδεχόμενο του να παντρευτεί. Όπως εξήγησε, μέχρι τα 22-23 του χρόνια, ήταν bisexual, ενώ τόνισε ότι δεν θα παντρευόταν καθώς […] The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ήμουν bisexual μέχρι τα 23 μου(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»