Τσελέντης εναντίον Παπαδόπουλου: «Μας κάνει τον προφήτη και…τρομάζει ο κόσμος»

13:56 - 05/04/2023

Μετά την πρόβλεψη του δεύτερου για σεισμό 6 Ρίχτερ, στον Κορινθιακό

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή Τσελέντη για Παπαδόπουλο: Μας κάνει τον προφήτη

Την αντίθεσή του στις δηλώσεις που έκανε ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος για το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στον Κορινθιακό Κόλπο εξέφρασε ο Άκης Τσελέντης. «Μας κάνει τον προφήτη» είπε τονίζοντας πως τρομάζει τον κόσμο. «Τα ίδια μας έλεγε για τη Θήβα. Πέρυσι, μου πήρε ένα χρόνο να ηρεμήσω τον κόσμο. Μετά τα ίδια για την Εύβοια. Όταν πιάσει όλη την Ελλάδα, κάτι θα γίνει και θα μας κάνει τον προφήτη. Τώρα θα ρημάξει τον τουρισμό στα νησιά μας» υπογράμμισε ο Άκης Τσελέντης και μετέφερε και την ανησυχία του κόσμου, όπως ένα μήνυμα γυναίκας, που τον ενημέρωσε πως στην περιοχή της είχαν κατατρομάξει. Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου επεσήμανε ακόμη πως όλη η Ελλάδα είναι σεισμογε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι