«Γέμισα μώλωπες σε όλο μου το σώμα από ένα σπυράκι και οι γιατροί δεν μπορούν να βοηθήσουν»

19:12 - 05/04/2023

Μια έφηβη από το Ηνωμένο Βασίλειο σοκαρίστηκε, όταν το φαινομενικά αθώο σπυράκι της μεταμορφώθηκε σε μια μάζα που έμοιαζε με μώλωπα και περιέβαλε ολόκληρο το πρόσωπό της, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους. Η 18χρονη Nancy Morel μοιράζεται συχνά το δερματικό της πρόβλημα με τους περισσότερους από 101.000 ακολούθους της στο Instagram. Η ξανθιά influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέλος μιας οικογένειας εννέα παιδιών, βίωσε την πρώτη της έξαρση στο πρόσωπο όταν ήταν 13 ετών. «Ήμουν στο σχολείο και τα χείλη μου άρχισαν να πρήζονται από το πουθενά, ήταν εντελώς τυχαίο. Η νοσοκόμα του σχολείου είπε ότι σήμαινε πως ήμουν αλλεργική στην ιβουπροφαίνη», δήλωσε η τρομοκρατημένη έφηβη. «Νόμιζ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας