Τσαπανίδου: Η νίκη θα μας ικανοποιήσει – Θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος
21:26 - 05/04/2023
Η νίκη θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος, τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαπανίδου: Αν χάσουμε θα είναι επειδή θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος
Η νίκη θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος, τόνισε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, διευκρινίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική της άποψη. Η κ. Τσαπανίδου τόνισε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω την προσωπική μου άποψη, αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι βγαίνω από το ρούχο ... Περισσότερα
To άρθρο Τσαπανίδου: Αν χάσουμε θα είναι επειδή θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πόπη Τσαπανίδου: Η νίκη θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος
Στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ απέναντι από τη Σία Κοσιώνη φιλοξενήθηκε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου το βράδυ της Τετάρτης (05/04) και τόνισε πως στις επερχόμενες εκλογές «η νίκη θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος». Η Πόπη Τσαπανίδου ωστόσο διευκρίνισε ότι εκφράζει την προσωπική της άποψη. «Θα σας πω την προσωπική μου άποψη, αυτή τη στιγμή ας πούμε ότι βγαίνω από το ρούχο της εκπροσώπου… νομίζω ότι η νίκη θα μας ικανοποιήσει, και η ήττα, ακόμα και με μια μικρή διαφορά εμένα προσωπικά θα με στενοχωρήσει, γιατί θα διαπιστώσω ότι θα έχει γίνει πραγματικά πολύ συστηματική δουλειά προπαγάνδας από την πλευρά της κυβέρνησης να φοβηθεί ο κό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσαπανίδου: Αν χάσουμε θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος
«Δεν θέλουμε κυβέρνηση ηττημένων από τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, ενώ την ίδια στιγμή επισήμανε ότι «αν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση. Η απλή αριθμητική και τα μοντέλα το δείχνουν αυτό, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα σχηματίσουμε κυβέρνηση συνεργασίας». «Η νίκη θα […]
Το άρθρο Τσαπανίδου: Αν χάσουμε θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤσαπανίδου: Η νίκη θα μας ικανοποιήσει, θα χάσουμε αν έχει παραπλανηθεί ο κόσμος
«Ο μοναδικός τρόπος για να φύγει από την κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική του είναι την επόμενη μέρα των εκλογών να είναι πολύ ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ», χθες το βράδυ, Τετάρτη 5 Απριλίου.«Ο μοναδικός τρόπος για να φύγει από την κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική του είναι την επόμενη μέρα των εκλογών να είναι πολύ ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ», χθες το βράδυ, Τετάρτη 5 Απριλίου.Όπως τόνισε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr