Survivor All Star: Έξαλλες με Μπάρτζη η Ρία και η Στέλλα

22:48 - 05/04/2023

Η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου αναλύουν τη στάση του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star που άλλαξε μέσα σε 24 ώρες.Έξαλλες με τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη είναι η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδη. Οι δύο παίκτριες της μπλε ομάδας του Survivor All Star, έκαναν μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ τους σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη και την υποψηφιότητα της Ρίας για την αυριανή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Αρχικά η Ρία σχολίασε πως δεν περίμενε να ψηφιστεί: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την υποψηφιότητα μου. Θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν είμαι η χειρότερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ξεκάθαρα η ομάδα έχει κινηθεί διαφορετικά και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους. Το έχω αποδεχθεί, δεν μπορώ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά