Κατερίνα Καινούργιου: Σε ποιον θα δώσει τη μοναδική συνέντευξη αυτής της σεζόν;
11:36 - 06/04/2023
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόσκληση από την Ελίνα Παπίλα να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Είμαστε μαζί». Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ωστόσο εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια είναι επιλογή της να μη δίνει πολλές συνεντεύξεις. Τη μοναδική συνέντευξη που θα δώσει αυτή τη σεζόν, όπως είπε, την έχει τάξει στον Νίκο Μουτσινά. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Σε ποιον θα δώσει τη μοναδική συνέντευξη αυτής της σεζόν; appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Άλλες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα
“Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική” σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Μία αναφορά για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις επέλεξε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την Super Κατερίνα. “Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Άλλες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Άλλες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα»
Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίαζαν μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τις σπουδές
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Άλλες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr