Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

12:14 - 06/04/2023

Για τις σπουδές τους μιλούσαν σήμερα στην Super Κατερίνα, με αφορμή τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη στην εκπομπή. Η Κατερίνα […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

«Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει "Η Καινούργιου είναι πλαστική"»

Διαβάστε το στο news.gr

«Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

M.Βυτινάρος: «Οι περισσότεροι άντρες είναι πιο κοντοί από μένα»

Η Μαίρη Βυτινάρος ήταν καλεσμένη σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Μαρίνα Βερνίκου και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η model instructor του GNTM που γεννήθηκε στην Αυστραλία, αποκάλυψε αν την φλερτάρουν οι Έλληνες άντρες. «Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες εδώ στην Ελλάδα και άλλες όχι. Ήμουν έξω μια μέρα και δεν με φλέρταρε κανείς. Νομίζω ότι οι άντρες φοβούνται επειδή είμαι πάρα πολύ ψηλή. Οι περισσότεροι άντρες είναι πιο κοντοί από μένα», είπε η Μαίρη Βυτινάρος και πρόσθεσε: «Ένας σύντροφός μου μού είχε ζητήσει να μη φοράω τακούνια. Χωρίσαμε τελικά, αλλά όχι γι’ αυτόν το λόγο». Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Άλλες στην τηλεόραση έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα»

"Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει “Η Καινούργιου είναι πλαστική” σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφέροντας πως δεν είναι η μόνη που έχει κάνει. Απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο η παρουσιάστρια είπε: «Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα"

"Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει... Η Καινούργιου είναι πλαστική"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο