Μητσοτάκης: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους

13:46 - 06/04/2023

Ο πρωθυπουργός έθεσε τα εκλογικά διλήμματα από την Πετρούπολη - «Παρά τις μεγάλες φουρτούνες η ΝΔ και εγώ ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις». Το άρθρο Μητσοτάκης: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: «Θέλω καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους»

Επίσκεψη στο Δήμο Πετρούπολης πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης στην Πετρούπολη: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμο Πετρούπολης, όπου περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους «Το ξέρω καλά ότι οι μισθοί είναι ακόμα χαμηλοί. Ναι, εμείς είμαστε αυτοί που αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό από τα […] Το άρθρο Μητσοτάκης στην Πετρούπολη: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους

Μητσοτάκης: Καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλουςvdounis Thu, 06/04/2023 - 13:59

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους

Την Πετρούπολη επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. «Το ξέρω καλά ότι οι μισθοί είναι ακόμα χαμηλοί. Ναι, εμείς είμαστε αυτοί που αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 780 ευρώ. Αλλά εγώ δεν θέλω, οι νέες και οι νέοι οι οποίοι είναι Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω καλύτερες απολαβές, καλύτερους μισθούς για όλες και για όλους εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμο Πετρούπολης,όπου περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, θέτοντας τα διλλήματα των εκλογών της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

«Την 21η Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα είναι πανίσχυρη και μετά όλα θα δρομολογηθούν»

Διαβάστε το στο news.gr

Νωρίτερα επισκέφθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο στους Αγίους Αναργύρους

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023