Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετούς παίκτες εκτός κλίματος»

22:32 - 06/04/2023

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετούς παίκτες εκτός κλίματος» 06/04/2023 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο κίνητρο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του και στάθηκε στην κακή βραδιά αρκετών παικτών του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στη συνέντευξη Τύπου:  «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστέρα για το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν, αλλά και την ενέργεια που είχαν. Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου ότι κάθε αντίπαλος έχει επιπλέον κίνητρο εναντίον μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι ως αγγαρεία. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή βραδιά, παίκτες που ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία νικώντας την Μπασκόνια να τερματίσουμε πρώτοι που θα εί

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε ότι αρκετοί παίκτες του ήταν σε κακή βραδιά.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Στην κακή βραδιά που είχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο κίνητρο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του και στάθηκε στην κακή βραδιά αρκετών παικτών του. Αναλυτικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστέρα για το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν, αλλά και την ενέργεια που είχαν. Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου ότι κάθε αντίπαλος έχει επιπλέον […] The post Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετούς παίκτες εκτός κλίματος» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)