Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γιατί σταμάτησε την υποκριτική - «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

07:44 - 07/04/2023

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την υποκριτική - μετά από ρόλους σε μεγάλες ταινίες: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Απέλυσε την ομάδα της και παράτησε το Χόλιγουντ - «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

«Σκέφτηκα "κανείς από εσάς δεν νοιάζεται για το συμφέρον μου, όλοι σας μισείτε τις γυναίκες"» είπε για τους άνδρες με τους οποίους συνεργάστηκε ως ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Γιατί η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σταμάτησε την υποκριτική: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την υποκριτική, μετά από ρόλους σε μεγάλες ταινίες: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας που οι άνθρωποι έκριναν» διαρκώς είπε.

Διαβάστε το στο

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εγκαταλείπει το Χόλιγουντ γιατί είναι «σάπιο» – «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως εγκαταλείπει το Χόλιγουντ, γιατί σύμφωνα με την ίδια κυριαρχούν «οι άνδρες που έχουν μίσος για τις γυναίκες» και τις αντιμετωπίζουν ως «ένα κομμάτι κρέας». Μιλώντας στους «Los Angeles Times», το μοντέλο είπε πως «ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας το οποίο οι άνθρωποι έκριναν, λέγοντας “έχει τίποτα άλλο εκτός από το στήθος της;”». Έτσι, στις αρχές του 2020, απέλυσε τον ατζέντη της, τον εμπορικό αντιπρόσωπο και τον μάνατζέρ της. «Δεν τους εμπιστευόμουν», είπε και πρόσθεσε πως «είπα: “Μπορώ να χειριστώ το να δέχομαι τηλεφωνήματα. Εγώ θα πάρω αυτές τις αποφάσεις. Κανείς από εσάς δεν σκέφτεται το συμφέρον μου. Και όλοι σας μισείτε τις γυναίκες”

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γιατί σταμάτησε την υποκριτική – «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την υποκριτική – μετά από ρόλους σε μεγάλες ταινίες: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας που οι άνθρωποι έκριναν» Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε την απόφασή της να εγκαταλείψει την υποκριτική, μετά την επιτυχία που γνώρισε σε μεγάλες παραγωγές. Μιλώντας στους Los Angeles Times σε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη, η […] The post Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γιατί σταμάτησε την υποκριτική – «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες