Ο Θεοδωρικάκος δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα θέλει νεκρούς

12:06 - 07/04/2023

Απίστευτή δήλωση από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος χρεώνει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει, για πολιτικούς λόγους, νεκρούς.Σε μια πρωτοφανή και προκλητική δήλωση προχώρησε σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και τους πυροβολισμούς του αστυνομικού. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε σήμερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρό, στην προσπάθειά του να δυναμιτιστεί ακόμα περισσότερο το προεκλογικό κλίμα. «Η αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα θέλει νεκρό, θέλει νεκρούς. Θέλει να δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα», τόνισε ευθαρσώς ο Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωση η οποία αναμφίβολά θα προκαλέσει τις επόμενες ώρες –

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό

Μια πολύ σκληρή δήλωση έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Ο κ. Θεοδωριακάκος μιλώντας στο OPEN είπε ότι στην ΑΣΟΕΕ «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε». Και πρόσθεσε: «Η Αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα θέλει νεκρό».  Νωρίτερα, είχε κατηγορήσει ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεοδωρικάκος: Δήλωση-«βόμβα» από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη – «Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό»

Θεοδωρικάκος: Μια πολύ σκληρή δήλωση έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Ο κ. Θεοδωριακάκος μιλώντας στο OPEN είπε ότι στην ΑΣΟΕΕ «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε». Και πρόσθεσε: «Η Αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα θέλει νεκρό». Νωρίτερα, είχε […] Το άρθρο Θεοδωρικάκος: Δήλωση-«βόμβα» από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη – «Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό(Βίντεο)

Ο κ. Θεοδωριακάκος μιλώντας στο OPEN είπε ότι στην ΑΣΟΕΕ «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε». Και πρόσθεσε: «Η Αξιωματική αντιπολίτευση από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα θέλει νεκρό».  Νωρίτερα, είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθοδηγεί του “μπαχαλάκηδες”. «Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι -γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην […] The post Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι και μετά θέλει νεκρό(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά