Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου - Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

18:56 - 07/04/2023

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Μια φωτογραφία με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου ανέβασε στο instagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μαζί μας», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει από τις αρχές Φεβρουαρίου ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένοντας κι εγώ την τελική απόφαση απ’ τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω μια αγωνία γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό» είχε δηλώσει ο Μάριος Αθανασίου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός – Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε τον Μάριο Αθανασίου ο οποίος θα βρίσκεται To άρθρο Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός – Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, θα είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσα από τα social media o Αλέξης Τσίπρας. «Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μαζί μας», ήταν το σχόλιό του. Ο κ. Αθανασίου στις περιφερειακές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Το άρθρο Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μάριος Αθανασίου και η Μυρτώ Κοροβέση

Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις προσεχείς, βουλευτικές εκλογές θα είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου και η δικηγόρος Μυρτώ Κοροβέση, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τους υποδέχτηκε στο γραφείο του και ανάρτησε φωτογραφίες από τις συναντήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  Όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, η κα Κοροβέση […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά