Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»
21:24 - 07/04/2023
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης κόρης της. Το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, όπου έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 28χρονη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε ... Περισσότερα
To άρθρο Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Τον είδα να πειράζει το παιδί μου» λέει η μητέρα της ανήλικης
Η 28χρονη που κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της 6χρονης κόρης της δηλώνει αθώα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒιασμός ανηλίκου: Ελεύθερη η μητέρα της 6χρονης στο Πέραμα – «Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»
Η μητέρα της 6χρονης αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.
Διαβάστε το στο in.grΠέραμα - Υπόθεση βιασμού 6χρονης: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της ανήλικης κόρης…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Είδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου» - Ελεύθερη η μητέρα
«Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου» είπε στην ανακρίτρια η 28χρονη από το Πέραμα.Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στο βιασμό της 6χρονης κόρης της στο Πέραμα από έναν 43χρονο. Η νεαρή πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια το πρωί της Παρασκευής (7/4) και για περίπου τέσσερις ώρες υποστήριζε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε πως από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές. Όπως δήλωσε η ίδια: «Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη κι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠέραμα – Υπόθεση βιασμού 6χρονης: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της ανήλικης κόρης της. Το πρωί η μητέρα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, στο γραφείο της οποίας έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, προσπαθώντας να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της. Σύμφωνα με […]
The post Πέραμα – Υπόθεση βιασμού 6χρονης: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr