Αφροδίτη Σημίτη: «Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις και τάση προς εμετό – Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες»

09:58 - 08/04/2023

Η ραδιοφωνική παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε To άρθρο Αφροδίτη Σημίτη: «Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις και τάση προς εμετό – Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Σημίτη: «Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις τάση προς εμετό… κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες»

Η ραδιοφωνική παραγωγός και νευρολόγος, Αφροδίτη Σημίτη, μίλησε στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για […] The post Αφροδίτη Σημίτη: «Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις τάση προς εμετό… κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αφροδίτη Σημίτη: "Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις τάση προς εμετό… κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες"

"Ήταν πριν ένα 4μηνο ήταν δύσκολο, εγκατέλειψα και το είπα και στον αέρα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αφροδίτη Σημίτη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες»

H Αφροδίτη Σημίτη μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους πονοκέφαλους. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας». «Είναι πολύ δύσκολο, από τα πιο δύσκολα. Δεν έχει συμβεί πολλές φορές. Ήταν πριν ένα 4μηνο ήταν δύσκολο, εγκατέλειψα και το είπα και στον αέρα. Κάποιοι το επικρίνουν και κάποιοι άλλοι το […] The post Αφροδίτη Σημίτη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»