Datsun 510: Ένα μοντέλο – ορόσημο στην ιστορία της Nissan

11:52 - 08/04/2023

Το 510 χάραξε το εμπορικό “μονοπάτι” για τη Nissan στις Η.Π.Α. και άνοιξε το δρόμο για δεκαετίες επιτυχιών με μοντέλα sedan. Τοποθετημένο στο υπόγειο του Lane Motor Museum στο Nashville του Tennessee, η συλλογή Nissan Heritage φιλοξενεί μια σειρά από οχήματα παραγωγής, αλλά και σημαντικά πρωτότυπα για την Nissan στις Η.Π.Α.. Πριν από 65 χρόνια […] Datsun 510: Ένα μοντέλο – ορόσημο στην ιστορία της Nissan on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Datsun 510: Ένα μοντέλο ορόσημο στην πλούσια ιστορία της Nissan

Το 510 χάραξε το εμπορικό “μονοπάτι” για τη Nissan στις Η.Π.Α. και άνοιξε το δρόμο για δεκαετίες επιτυχιών με μοντέλα sedan. Τοποθετημένο στο υπόγειο του Lane Motor Museum στο Nashville του Tennessee, η συλλογή Nissan Heritage φιλοξενεί μια σειρά από οχήματα παραγωγής, αλλά και σημαντικά πρωτότυπα για την Nissan στις Η.Π.Α. Πριν από 65 χρόνια ... Περισσότερα To άρθρο Datsun 510: Ένα μοντέλο ορόσημο στην πλούσια ιστορία της Nissan δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Datsun 510: Ένα μοντέλο – ορόσημο για την μετέπειτα Nissan

Το Datsun 510 χάραξε το εμπορικό “μονοπάτι” για τη Nissan στις Η.Π.Α. και άνοιξε το δρόμο για δεκαετίες επιτυχιών με μοντέλα sedan. Τοποθετημένο στο υπόγειο του Lane Motor Museum στο Nashville του Tennessee, η συλλογή Nissan Heritage φιλοξενεί μια σειρά από οχήματα παραγωγής, αλλά και σημαντικά πρωτότυπα για την μάρκα στις Η.Π.Α. Πριν από 65 χρόνια η Nissan άρχισε να πουλά αυτοκίνητα με το σήμα Datsun στις Η.Π.Α., αρχής γενομένης με το σεντάν Datsun 1200, το 1958. Ωστόσο, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό εγχώριο και Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, τα μοντέλα Datsun έδωσαν “μάχη” για να κάνουν ένα μεγάλο “βήμα” στην αγορά των Η.Π.Α., μέχρι που αφίχθη, μια δεκαετία αργότερα, το Datsun 510. Το θρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Datsun 510: Ένα ορόσημο στα βιβλία της Nissan

Η ιστορία της Nissan είναι γεμάτη διακρίσεις και μοντέλα με τη δική τους, μοναδική πορεία. Είτε φοράνε τα σήμα τα της ίδιας, είτε της Datsun. To Bluebird είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, ιστορικά παραδείγματα. Το άγνωστο στα μέρη μας 510 ακόμα ένα, που αποτέλεσε καρπό του Bluebird. Πριν από 65 χρόνια η Nissan άρχισε […] The post Datsun 510: Ένα ορόσημο στα βιβλία της Nissan appeared first on AutoGreekNews.

Διαβάστε το στο autogreeknews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις των χούλιγκανς

Απειλεί η Χαμάς: «Κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα»