Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, με έχει αναλάβει η ψυχολόγος»

13:36 - 08/04/2023

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι για την συμμετοχή της στο Survivor, τα εξώδικα που έχει στείλει κι […] The post Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, με έχει αναλάβει η ψυχολόγος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έστειλα εξώδικο, προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, πάω σε ψυχολόγο»

Για τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star» αλλά και για τα εξώδικα, που έχει στείλει στην παραγωγή του παιχνιδιού,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, με έχει αναλάβει η ψυχολόγος

Για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, αλλά και τα εξώδικά που έχει στείλει στην Acun Medya για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτη μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί» είπα αρχικά. «Έστειλα ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, με έχει αναλάβει η ψυχολόγος»

Για την συμμετοχή της στο Survivor, τα εξώδικα που έχει στείλει κι αν περιμένει να πληρωθεί, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι.Για την συμμετοχή της στο Survivor, τα εξώδικα που έχει στείλει κι αν περιμένει να πληρωθεί, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι.«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Πηγαίνω σε ψυχολόγο, είμαι απλήρωτη από το Survivor»

Για τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star» αλλά και για τα εξώδικα, που έχει στείλει στην παραγωγή του παιχνιδιού, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που συμμετείχε στο «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ αλλά αποβλήθηκε από το ριάλιτι μιας και φέρεται να παραβίασε τον κανονισμό της απαγόρευσης της επικοινωνίας, δήλωσε πως δεν έχει πληρωθεί ακόμα από την παραγωγή του παιχνιδιού και αποκάλυψε ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο. Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στο MEGA, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου και επηρεάζονται και οι γύρω μου, γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο