«Βόμβα» στο NBA: Ξεκίνησε έρευνα για τις απουσίες των Μάβερικς κόντρα στους Μπουλς!

23:34 - 08/04/2023

«Βόμβα» στο NBA: Ξεκίνησε έρευνα για τις απουσίες των Μάβερικς κόντρα στους Μπουλς! 08/04/2023 Οι Ντάλας Μάβερικς αγωνίστηκαν στον... τελικό κόντρα στους Μπουλς με πέντε απουσίες και το NBA άνοιξε έρευνα για τους Τεξανούς, προκαλώντας αναστάτωση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πριν το must win παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς οι Τεξανοί ενημέρωσαν ότι δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κρις Γουντ, Τζος Γκριν, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιο και Μάξι Κλέμπερ, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίστηκε μόλις για ένα δωδεκάλεπτο προκειμένου να... τιμήσει την Slovenian night. Οι πολλές απουσίες των Μάβερικς που ουσιαστικά... παράτησαν το ματς κόντρα στους Μπουλς επιλέγον

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

To NBA αρχίζει έρευνα για την απόφαση των Μάβερικς να... παρκάρουν παίκτες με τους Μπουλς

Το ΝΒΑ αρχίζει έρευνα κατά των Μάβερικς για το γεγονός ότι άφησαν στον πάγκο αρκετούς βασικούς παίκτες στην ήττα από τους Μπουλς που τους άφησε εκτός play-in στη Δύση.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βόμβα στο ΝΒΑ: Ξεκίνησε έρευνα για τις απουσίες των Μάβερικς κόντρα στους Μπουλς!

Η Λίγκα δεν είδε με καλό μάτι τις απουσίες του Ντάλας κόντρα στους Μπουλς και άνοιξε έρευνα για τους Τεξανούς. Οι Μάβερικς παρά το must win match που έπαιζαν στο Σικάγο κατέβηκε με 5 σημαντικότατες απουσίες της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα απόντες ήταν οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κρις Γουντ, Τζος Γκριν, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιο και Μάξι Κλέμπερ, […] The post Βόμβα στο ΝΒΑ: Ξεκίνησε έρευνα για τις απουσίες των Μάβερικς κόντρα στους Μπουλς! appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»