Ανδρουλάκης: Στόχος μου, μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά
11:26 - 09/04/2023
Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης για τη νέα γενιά αλλά και την επόμενη μέρα των εκλογών.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Στόχος μου μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αντέκρουσε τις κατηγορίες που του προσάπτονται πως η πρόταση του να απορρίψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα και να αναζητηθεί τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του πρωθ
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑνδρουλάκης: Στόχος μου μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά
Ανδρουλάκης: Στόχος μου μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά ckardampikis
Sun, 09/04/2023 - 11:39
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΑνδρουλάκης: Στόχος μου μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά
«Αν έχουμε μια ισχυρή εντολή, άρα τη δύναμη της διαπραγμάτευσης, θα ξεκινήσουμε συζήτηση προγραμματικών συγκλίσεων με τους πολιτικούς μας αντιπάλους»
Διαβάστε το στο news.grΑνδρουλάκης: Πρωταρχικός μου στόχος να οικοδομήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αντέκρουσε τις κατηγορίες που του προσάπτονται πως η πρότασή του να απορρίψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα και να αναζητηθεί ένα τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του πρωθυπουργού σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας, οδηγεί σε πολιτική αποσταθεροποίηση. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην […]
Το άρθρο Ανδρουλάκης: Πρωταρχικός μου στόχος να οικοδομήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr