Ηρώ: «Σάπισαν τον γιο μου και την παρέα του στο ξύλο» – Η δημόσια καταγγελία της τραγουδίστριας

16:00 - 09/04/2023

Ένα σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε η τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. To άρθρο Ηρώ: «Σάπισαν τον γιο μου και την παρέα του στο ξύλο» – Η δημόσια καταγγελία της τραγουδίστριας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρώ: «Σάπισαν τον γιο μου και την παρέα του στο ξύλο»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε η τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο» – Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, αποκάλυψε πως ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ δύο συμμαθητές του νοσηλεύονται. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το […] Το άρθρο Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο» – Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ηρώ: "Σάπισαν τον γιο μου και την παρέα του στο ξύλο" – Η δημόσια καταγγελία της τραγουδίστριας

Ακόμη ένα περιστατικό βίας έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των τελευταίων ημερών. Αυτή τη φορά, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γιος της τραγουδίστριας Ηρούς Λεχουρίτη και η παρέα του.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ηρώ: «Σάπισαν τα παιδιά στο ξύλο» - Θύμα ξυλοδαρμού ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, αποκάλυψε πως ο γιος της και δύο ακόμη φίλοι του του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ομάδα κουκουλοφόρων έξω από το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ηρώ: “Σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο” – Σοκάρει η καταγγελία της τραγουδίστριας

Η Ηρώ Λεχουρίτη έκανε μια σοκαριστική καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, ο γιος της και οι φίλοι του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Ηρώ: “Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές […] The post Ηρώ: “Σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο” – Σοκάρει η καταγγελία της τραγουδίστριας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της