Σοκάρει η Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο»
16:52 - 09/04/2023
Ένα σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε η τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Η γνωστή τραγουδίστρια, με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media αποκάλυψε ότι ο γιος της έπεσε χθες το βράδυ θύμα ξυλοδαρμού μαζί με τους φίλους του, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Όπως τόνισε η ίδια, ο γιος της […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο»
Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο Σοκάρει η Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου & φίλους του στο ξύλο»
Την ώρα που η Ηρώ βρισκόταν στο stage του J2US και έδινε τον καλύτερό της εαυτό με τον Ιάσονα Παπαματθαίου…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοκάρει η Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου & φίλους του στο ξύλο»
Την ώρα που η Ηρώ βρισκόταν στο stage του J2US και έδινε τον καλύτερό της εαυτό με τον Ιάσονα Παπαματθαίου για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές, ο μονάκριβος γιος της βίωνε τραγικές στιγμές μετά από επίθεση που όπως αποκαλύπτει η τραγουδίστρια δέχτηκε!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣοκάρει η Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου & φίλους του στο ξύλο»
Την ώρα που η Ηρώ βρισκόταν στο stage του J2US…
Διαβάστε το στο onsports.grΣοκάρει η Ηρώ – «Συμμορία νεαρών σάπισαν τον γιο μου & τους φίλους του στο ξύλο»
«Ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα», δηλώνει και σοκάρει η τραγουδίστρια Ηρώ. Καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό του γιου της από συμμορία.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο»
Με μία ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, αποκάλυψε πως ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ δύο συμμαθητές του νοσηλεύονται. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο […]
The post Ηρώ: «Χθες βράδυ σάπισαν τον γιο μου και τους φίλους του στο ξύλο» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr