Εύα Καϊλή: «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια»

20:50 - 09/04/2023

Αδικημένη δηλώνει μέσα από την φυλακή η Εύα Καϊλή, τέσσερις ημέρες πριν την επόμενη ακρόαση της από τις Βέλγικες Αρχές και μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί ο συγκατηγορούμενος και θεωρούμενος εγκέφαλος του Qatar gate, Πιερ Αντονιο Παντσερι.Αδικημένη δηλώνει μέσα από την φυλακή η Εύα Καϊλή, τέσσερις ημέρες πριν την επόμενη ακρόαση της από τις Βέλγικες Αρχές και μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί ο συγκατηγορούμενος και θεωρούμενος εγκέφαλος του Qatar gate, Πιερ Αντονιο Παντσερι.“Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια” λέει χαρακτηριστικά σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Και κομμάτια να με κάνουν, δεν ομολογώ αδικήματα που δεν έχω κάνει - Τι ανέφερε μέσα από τη φυλακή

Ενώπιον των βελγικών Αρχών τη Μεγάλη Πέμπτη

Διαβάστε το στο

Εύα Καϊλή: Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια

Η Εύα Καϊλή συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση Qatargate την ίδια ώρα που ο θεωρούμενος και ως «εγκέφαλος» Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι θα αποφυλακιστεί. Η επόμενη ακρόαση για την Εύα Καϊλή θα είναι σε 4 ημέρες και η ίδια μέσα από τις φυλακές και μιλώντας στον ΑΝΤ1 δηλώνει φανερά αδικημένη. «Ποτέ δεν πρόκειται ... Περισσότερα To άρθρο Εύα Καϊλή: Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα κι ας με κάνουν κομμάτια»

Η Εύα Καϊλή συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή

Διαβάστε το στο

QatarGgate - Εύα Καϊλή: Δεν θα ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω κάνει ακόμα κι αν με κάνουν κομμάτια

Σε δήλωσή της μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται η Εύα Καϊλή δηλώνει αδικημένη από το γεγονός ότι η ίδια…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξεσπά η Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω κι ας με κάνουν κομμάτια»

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει» ανέφερε μέσα από τις φυλακές.

Διαβάστε το στο tovima

Καϊλή: Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια

Η Εύα Καϊλή συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση Qatargate και ενώ η επόμενη ακρόαση της για αποφυλάκιση θα είναι σε 4 ημέρες μιλώντας στον ΑΝΤ1 δηλώνει φανερά αδικημένη. «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια», τονίζει χαρακτηριστικά με την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου να θεωρείται κρίσιμη ημέρα καθώς θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου προκειμένου να εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης της. «Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ Παντσέρι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα.Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εύα Καϊλή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια

Η Εύα Καϊλή  συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση Qatargate την ίδια ώρα που ο θεωρούμενος και ως «εγκέφαλος» Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι θα αποφυλακιστεί.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει» λέει μέσα από την φυλακή

Αντίστροφη μέτρηση για την εξέταση του νέου αιτήματος αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή, η οποία παραμένει κρατούμενη στο πλαίσιο της έρευνας των βελγικών αρχών για το Qatar Gate. Το νέο αίτημα αναμένεται να εξεταστεί από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών την Μεγάλη Πέμπτη και η ίδια η Εύα Καϊλή, μιλώντας μέσα από την φυλακή στον ΑΝΤ1, […] Το άρθρο Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει» λέει μέσα από την φυλακή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα, κι ας με κάνουν κομμάτια»

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει. «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει, ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια» λέει, στον ΑΝΤ1, τέσσερις ημέρες πριν την επόμενη ακρόαση της από τις Βέλγικες Αρχές και μετά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα, κι ας με κάνουν κομμάτια»

Επιμένει στην αθωότητα της - Στις 13 Απριλίου κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί. Τη Μεγάλη Πέμπτη θα εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει. «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα, κι ας με κάνουν κομμάτια»

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα κι ας με κάνουν κομμάτια»

Η Εύα Καϊλή συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή

Διαβάστε το στο to10.gr

Καϊλή μέσα από τη φυλακή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει

Φυλακισμένη εξακολουθεί να βρίσκεται η Εύα Καϊλή για την υπόθεση Qatargate, ενώ ο θεωρούμενος “εγκέφαλος” Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι πρόκειται να αποφυλακιστεί. Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται η επόμενη ακρόαση για την Εύα Καϊλή με την ίδια να δηλώνει φανερά αδικημένη, μέσα από τις φυλακές. “Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και […] The post Καϊλή μέσα από τη φυλακή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Εύα Καϊλή: Δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν διέπραξα

Κρίσιμη μέρα η Μεγάλη Πέμπτη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Εύα Καϊλή: Είμαι αθώα και δεν θα ομολογήσω ακόμα κι΄ αν με κάνουν κομμάτια

Μετά τις αποφάσεις για αποφυλάκιση των Παντσέρι -Τζόρτζι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο που παραμένουν κρατούμενοι είναι η Εύα Καϊλή και ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας