Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ένας δικός μου άνθρωπος χτύπησε πριν από λίγο με τρίκυκλο»
11:44 - 10/04/2023
Μια ξαφνική φόρτιση ένιωσε το πρωί της Δευτέρας 10/4 η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
To άρθρο Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ένας δικός μου άνθρωπος χτύπησε πριν από λίγο με τρίκυκλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Ένας δικός μου άνθρωπος χτύπησε πριν από λίγο με τρίκυκλο»
Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα», έλαβε on air ένα μήνυμα, το οποίο την τάραξε. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ένα αγαπημένο της πρόσωπο είχε ένα ατύχημα με τρίκυκλο στην περιοχή της Βούλας Όπως είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, το πρόσωπο αυτό βρίσκεται στο νοσοκομείο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ένας δικός μου άνθρωπος χτύπησε πριν από λίγο στη Βούλα- Είναι σε κρίσιμη κατάσταση»
Μια ξαφνική φόρτιση ένιωσε το πρωί της Δευτέρας 10/4 η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια λίγο πριν προλογίσει ένα θέμα για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη από την Λένα Δροσάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με ένα προσωπικό της θέμα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έλαβε στον αέρα της εκπομπής της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr