Βουρκωμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Ενημερώθηκε on air για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου

12:24 - 10/04/2023

Για την απώλεια ενός δικούς της ανθρώπου ενημερώθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα To άρθρο Βουρκωμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Ενημερώθηκε on air για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Μαθαίνει on air ότι πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο

«Πρόκειται για μία πολύ αγαπημένη μου γυναίκα» είπε ενώ ήταν φανερά συγκινημένη.

Διαβάστε το στο

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Έμαθε στον «αέρα» της εκπομπής για το ατύχημα κοντινού της προσώπου (vid)

Μια πληροφορία στον «αέρα» της εκπομπής της σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για το αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει δύσκολες ώρες καθώς ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής της. «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοκ για την Κατερίνα Καινούργιου: Ενημερώθηκε «στον αέρα» για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της. Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Alpha αποχώρησε για μερικά λεπτά από το πλατό, επιστρέφοντας σοκαρισμένη, έχοντας ενημερωθεί για τη θλιβερή είδηση. «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη, πληροφορήθηκε στον αέρα για το ατύχημα δικού της ανθρώπου

Ένα αναπάντεχο γεγονός που την σόκαρε πληροφορήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Η […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη, πληροφορήθηκε στον αέρα για το ατύχημα δικού της ανθρώπου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Το δράμα της Κατερίνας Καινούργιου: Έμαθε on air ότι πέθανε αγαπημένο της πρόσωπο

Πρόκειται για «μία πολύ αγαπημένη μου γυναίκα», είπε

Διαβάστε το στο news.gr

Δύσκολες ώρες για την Καινούργιου: Ενημερώθηκε on air για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου στη Βούλα! (βίντεο)

Για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου ενημερώθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Alpha αποχώρησε για μερικά λεπτά από το πλατό, επιστρέφοντας σοκαρισμένη, έχοντας ενημερωθεί για τη θλιβερή είδηση. «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της