Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια - Επέστρεψε στο πλατό δακρυσμένη
12:46 - 10/04/2023
Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με δάκρυα στην εκπομπή όταν πληροφορήθηκε πως κοντινός της άνθρωπος είχε ατύχημα με τη μηχανή του…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Βυθισμένη στο πένθος η παρουσιάστρια – «Το σπίτι είναι τόσο άδειο χωρίς εσένα»
Τη δυσάρεστη είδηση πως ένας δικός της άνθρωπος έφυγε από τη ζωή έμαθε στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/04). Η παρουσιάστρια προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και να φτάσει μέχρι το τέλος την εκπομπή της «Super Κατερίνα» στον Alpha. Αν και συναισθηματικά φορτισμένη, τα κατάφερε. Πριν λίγη ώρα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στην κύρια Μαρία, που έφυγε από τη ζωή. «Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου… με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου… Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη… με έκανες καλύτερο άνθρωπο… μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»
Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου όπως θέλησε η ίδια να γνωστοποιήσει, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα από τα […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr