Κατερίνα Καινούργιου: «Τηλεκριτικός μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραφε για μένα και μου είχε πει ότι της τα έδιναν από το κανάλι»

14:44 - 10/04/2023

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, η To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Τηλεκριτικός μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραφε για μένα και μου είχε πει ότι της τα έδιναν από το κανάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Τηλεκριτικός μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραφε για μένα, λέγοντάς μου ότι της τα έδιναν από το κανάλι μου»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο στη Super Κατερίνα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο στη Super Κατερίνα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κάνει μια μικρή αναφορά στις παραφιλολογίες που ακούμε κατά καιρούς για το μέλλον των τηλεοπτικών εκπομπών, μοιράστηκε μια προσωπική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της