Τσίπρας: Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές - Λέω «όχι» στην κυβέρνηση ηττημένων
20:30 - 10/04/2023
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Μαΐου εξέφρασε ο πρόεδρρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STARΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: Δεν κάνω κυβέρνηση ηττημένων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων σε περίπτωση που το κόμμα του έρθει δεύτερο στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Είμαι κάθετος σε αυτό, εδώ δεν κάνουμε μπακαλική. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι προϋπόθεση για προοδευτική διακυβέρνηση είναι η νίκη στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν ξέρει ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί και αν θα απαιτείται η στήριξη του κ. Βαρουφάκη, «ακόμη και του ΚΚΕ», αλλά συμπλήρωσε ότι υπάρχει σε κάθε περίπτωση η λύση της ανοχής. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσίπρας: «Είμαι κάθετος, δεν κάνω κυβέρνηση των ηττημένων»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι δεύτερες εκλογές θα πάρουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος και αυτό θα είναι καταστροφικό για υπόλοιπα κόμματα
Διαβάστε το στο news.grΤσίπρας: Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές – Λέω «όχι» σε κυβέρνηση ηττημένων
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Μαΐου εξέφρασε ο πρόεδρρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR «Λέω όχι σε “κυβέρνηση ηττημένων”» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας αυτοδυναμία, εννοεί ότι θα πάει σε δεύτερες και τρίτες εντολές. Βλέπω, όμως, ότι τώρα τα γυρνάει και λέει ότι θα αξιοποιήσει […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΤσίπρας: Όχι σε «κυβέρνηση ηττημένων»
Επανέλαβε ότι έχει αποκλείσει «κυβέρνηση ηττημένων». «Είμαι κάθετος σε αυτό, εδώ δεν κάνουμε μπακαλική, είναι ζήτημα και πολιτική και ηθικής νομιμοποίησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το στο pagenews.grΤσίπρας: Είμαι κάθετος – Δεν κάνω κυβέρνηση των ηττημένων
Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ότι δεν πρόκειται να σχηματίσει «κυβέρνηση των ηττημένων», σε περίπτωση που τοι κόμμα του είναι δεύτερο στις εκλογές στις 21/5/2023. «Είμαι κάθετος σε αυτό, […]
The post Τσίπρας: Είμαι κάθετος – Δεν κάνω κυβέρνηση των ηττημένων appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr