Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»
23:32 - 10/04/2023
Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου όπως θέλησε η ίδια να γνωστοποιήσει, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα από τα […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»
«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου… Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου… με πρόσεξες πιο πολύ και από παιδί σου», έγραψε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου – Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυά μου»
Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου όπως θέλησε η ίδια να γνωστοποιήσει, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα από τα social media. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά της – «Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυά μου»
Βαρύ πένθος βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η παρουσιάστρια δήλωσε σοκαρισμένη στους συνεργάτες της καθώς ενημερώθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την μεγάλη απώλειά της. «Χίλια συγγνώμη. Με ενημέρωσαν πως “έφυγε” μία πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά της – «Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr