Οικονόμου στον ΣΚΑΪ: Ο Μητσοτάκης θέλει καθαρή εντολή - Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
08:50 - 11/04/2023
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη ήταν συνταγματικά έωλη» - «Ο κ. Αντώναρος βρήκε το ιδεολογικό του λιμάνι» - «Επιδιώκουμε σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση»
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης θέλει καθαρή εντολή - Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη ήταν συνταγματικά έωλη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Διαβάστε το στο Οικονόμου: Θέλουμε καθαρή εντολή – Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
Είναι ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το κόμμα Κασιδιάρη και τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης. Σημειώνοντας ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης λέει ‘’θέλω καθαρή εντολή’’» διερωτήθηκε απέναντι σε αυτή την πρόταση «τι ακριβώς υπάρχει», και εκτίμησε […]
Το άρθρο Οικονόμου: Θέλουμε καθαρή εντολή – Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟικονόμου: Θέλουμε καθαρή εντολή – Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
Είναι ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το κόμμα Κασιδιάρη και τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης. Σημειώνοντας ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης λέει ‘’θέλω καθαρή εντολή’’» διερωτήθηκε απέναντι σε αυτή την πρόταση «τι ακριβώς υπάρχει», και εκτίμησε […]
The post Οικονόμου: Θέλουμε καθαρή εντολή – Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΟικονόμου: Ο Μητσοτάκης θέλει καθαρή εντολή - Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
Είναι ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το κόμμα Κασιδιάρη και τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΟικονόμου: Ο Μητσοτάκης θέλει καθαρή εντολή – Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη ήταν συνταγματικά έωλη»
Διαβάστε το στο news.grΟικονόμου: Ντροπή για τη δημοκρατία να μην συμφωνούμε στα αυτονόητα
«Θα επιχειρήσουν κυβέρνηση ηττημένων, προσωπικά δεν έχω αμφιβολία, αν βγαίνουν τα νούμερα και τα ποσοστά», είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ.Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη σημερινή ψηφοφορία της τροπολογίας για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη. «Είναι ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημειώνοντας ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης λέει ‘θέλω καθαρή εντολή’» διερωτήθηκε απέναντι σε αυτή την πρόταση «τι ακριβώς υπάρχει;», και εκτίμησε ότι κόμματα της αντιπολίτευσης «θα επιχειρήσουν κυβέρνηση ηττημένων». Αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών, ο κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΟικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη δημοκρατία να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα
«Ο κ. Μητσοτάκης λέει ‘’θέλω καθαρή εντολή’’. Απέναντι σε αυτή την πρόταση τι ακριβώς υπάρχει;», διερωτήθηκε αναφορικά με τις εκλογές.
Διαβάστε το στο pagenews.gr