Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε on camera το τέλος της συνεργασίας της με το Star – «Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση»
11:50 - 11/04/2023
Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους
To άρθρο Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε on camera το τέλος της συνεργασίας της με το Star – «Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά για το τέλος της συνεργασίας της με το Star: «Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση»
«Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» τόνισε σε δηλώσεις της - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο H Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε on camera το τέλος της συνεργασίας της με το Star
Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες...
Διαβάστε το στο ZouglaH Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε on camera το τέλος της συνεργασίας της με το Star
Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό. «Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Καγιά: «Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν» – Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Star
Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.
Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό. «Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr