Δήμητρα Παπανδρέου: «Δεν είναι αυτά τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα. Τα αυθεντικά τα έχω εγώ»

13:04 - 11/04/2023

Για τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου που πωλήθηκαν σε φιλανθρωπική δημοπρασία της Creaid μίλησε η Δήμητρα Παπανδρέου. Τα χαρακτηριστικά γυαλιά με τον μεταλλικό σκελετό πωλήθηκαν έναντι 25.000 ευρώ  στη δημοπρασία Memorabilia Collection της Creaid. Τα έσοδα δόθηκαν υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Όπως αποκάλυψε μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης το […] The post Δήμητρα Παπανδρέου: «Δεν είναι αυτά τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα. Τα αυθεντικά τα έχω εγώ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Λιάνη: Δεν είναι τα «εμβληματικά» γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά εφεδρικά που είχε στην κατοχή του ο γιος του, Νίκος

Θέση για τα γυαλιά του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, που πωλήθηκαν σε δημοπρασία, έκανε η τελευταία σύζυγός του, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.Θέση για τα γυαλιά του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, που πωλήθηκαν σε δημοπρασία, έκανε η τελευταία σύζυγός του, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.Ειδικότερα, σε δημοπρασία που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CREAID, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», τα γυαλιά του ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»