Αποκαλυπτικοί διάλογοι του αστυνομικού που πουλούσε ναρκωτικά

15:10 - 11/04/2023

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και αποτυπώνουν τη δράση του κατηγορούμενου αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από τους αδιάφθορους της Ελληνικής Αστυνομίας, να πουλά ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας ακόμα και…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερευνώνται άλλοι 8 αστυνομικοί για την υπόθεση του αστυνομικού bodybuilder που διακινούσε ναρκωτικά

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε στο Action 24 πως οι αρχές ερευνούν μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών μέσα στο σώμα της Αστυνομίας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ο αστυνομικός υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του ενώπιον των συναδέλφων του που σχημάτισαν τη δικογραφία πως ουδέποτε πούλησε ναρκωτικές ουσίες σε οποιονδήποτε. «Η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε μέσα στο σπίτι μου αφορά αποκλειστικά σε προσωπική χρήση, την οποία έχω ανάγκη επειδή καταναλώνω αναβολικές ουσίες που μου προκαλούν μεγάλη ένταση».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει