Γ. Στουρνάρας: Είναι η τελευταία μου θητεία στην ΤτΕ
16:20 - 11/04/2023
«Είμαστε πολύ κοντά» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, σχετικά με την εξασφάλιση της επενδυτικής βαθμίδας εντός του 2023. Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι αγορές…
Γ. Στουρνάρας: Είναι η τελευταία μου θητεία στην ΤτΕ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γ. Στουρνάρας: Στόχος μου είναι να τελειώσω τη θητεία μου στην ΤτΕ
Μεταξύ άλλων, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την επενδυτική βαθμίδα εντός του 2023
Διαβάστε το στο tovimaΣτουρνάρας: Στόχος μου είναι να τελειώσω τη θητεία μου στην Τράπεζα της Ελλάδος
Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την επενδυτική βαθμίδα εντός του 2023 εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εκτιμώντας ότι «είμαστε πολύ κοντά».
Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την επενδυτική βαθμίδα εντός του 2023 εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εκτιμώντας ότι «είμαστε πολύ κοντά». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στο Πρώτο Πρόγραμμα, η επενδυτική βαθμίδα έχει πρόσθετα οφέλη. Ειδικότερα, θα διευρυνθεί η επενδυτική βάση, καθώς ταμεία και funds που απαγορεύεται με […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr