MasterChef: «Έσπασε» ο Ηλίας Κιαζόλι για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή του
22:56 - 11/04/2023
Στην κουζίνα του MasterChef μπήκε για μια ακόμα φορά ο Ηλίας Κιαζόλι, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, στο νέο επεισόδιο που […]
The post MasterChef: «Έσπασε» ο Ηλίας Κιαζόλι για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: Η συγκίνηση του Ηλία Κιαζόλι για την αδερφή του που έχει φύγει από τη ζωή
«Η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 χρονών και, στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν», είπε ο παίκτης
Διαβάστε το στο MasterChef: Λύγισε ο Ηλίας Κιαζόλι μιλώντας για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή του – «Πέθανε όταν ήμουν 13»
Ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και πάλεψαν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023, στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (11/4). Η δοκιμασία της αποχώρησης ήταν έντονη και τόσο ο Ηλίας όσο και η Στέλλα δεν άντεξαν την πίεση και στο τέλος της διαδικασίας ξέσπασαν σε κλάματα. Ο νεαρός σεφ, ο οποίος επέστρεψε στον φετινό κύκλo θέλοντας να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον εαυτό του στοχεύοντας μόνο στη νίκη αυτή τη φορά όπως υπογράμμισε όταν έβγαλε εκτός τον Σταύρο Παπαδόπουλο – «Τέλεια. Αυτήν την ποδιά την ξαναφόρεσα. Ελπίζω να μην τη βγάλω σύντομα. Αυτή τη φορά μπαίνω με μόνο στόχο να κερδίσω» – δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMasterChef: Λύγισε ο Ηλίας Κιαζόλι για την απώλεια της αδελφής του – «Πέθανε όταν ήμουν 13»
Ο Ηλίας Κιαζόλι για μια ακόμη φορά μπήκε στην κουζίνα του MasterChef, το βράδυ της Μεγάλης
To άρθρο MasterChef: Λύγισε ο Ηλίας Κιαζόλι για την απώλεια της αδελφής του – «Πέθανε όταν ήμουν 13» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMasterChef: Συγκίνησε ο Ηλίας Κιαζόλι για τον χαμό της αδελφής του
Μια φορτισμένη δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου το βράδυ της Τρίτης στο MasterChef. Ο Ηλίας Κιαζόλι, ο Νίκος Κοντός και η Στέλλα Κατσέ μονομάχησαν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Ο Ηλίας Κιαζόλι «λύγισε» από την πίεση του χρόνου, το άγχος, αλλά και για την ιδιαίτερη μέρα που έφερε στο μυαλό του […]
The post MasterChef: Συγκίνησε ο Ηλίας Κιαζόλι για τον χαμό της αδελφής του appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr