“Βόμβα” Χρήστου Τζανερίκου για παρέμβαση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα για να αποκλείσει το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές

11:18 - 12/04/2023

«Ζήτησαν να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Έλληνες, υποσχόμενοι μετά την αφυπηρέτησή μου, να αξιοποιηθώ ενδεχομένως σε Αρχές!»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Τζανερρίκος: Κυβερνητικοί παράγοντες υποσχέθηκαν ανταλλάγματα για να βοηθήσω να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη

Λίγες μέρες μετά την παρέμβασή του και την παραίτησή του, με αφορμή την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερρίκος, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πιέσεις από κυβερνητικούς παράγοντες. Ο Χρήστος Τζανερρίκος, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρέοδρος του Α1 τμήματος, έκανε την περασμένη Κυριακή την παρέμβασή του, προκαλώντας ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Τζανερρίκος: Κυβερνητικοί παράγοντες υποσχέθηκαν ανταλλάγματα για να βοηθήσω να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χρήστος Τζανερρίκος: Αν δεν τα πει ο «ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας», τότε θα τα πω εγώ

«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιόν Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου» διαμήνυσε ο Χρήστος Τζανερρίκος απαντώντας στον Γιάννη Οικονόμου. Ο Αντιπρόεδρος ΑΠ, ο οποίος παραιτήθηκε την Δευτέρα (10/04), καταγγέλλοντας προσπάθεια επηρεασμού του από την Κυβέρνηση, για τον αποκλεισμό του μορφώματος […] Το άρθρο Χρήστος Τζανερρίκος: Αν δεν τα πει ο «ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας», τότε θα τα πω εγώ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)