Μητσοτάκης: «Έχω παίξει τένις με τη Μαρία Σάκκαρη – Ίσως να έκανα τατουάζ»

11:50 - 12/04/2023

Στη σχέση με τα παιδιά του, τη σύζυγό του, αλλά και την Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεωνόρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.Στη σχέση με τα παιδιά του, τη σύζυγό του, αλλά και την Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεωνόρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.«Έχω παίξει τένις με τη Μαρία Σάκκαρη. Ήταν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Μου είναι αδύνατον να επιστρέψω το δεύτερο σερβίς της» είπε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: «Επαιξα τένις με την Σάκκαρη και ήταν…. ευγενική μαζί μου» (vid)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διάρκεια της συνέντευξής του στο MEGA ανέφερε την… κατάληξη που είχε ένα παιχνίδι τένις που έπαιξε μαζί με την Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας