Εκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ – Η επιστολή του
13:42 - 12/04/2023
Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου του 2023 ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Φθιώτιδα Θέμης Χειμάρας. Με ανακοίνωσή του ο Θέμης Χειμάρας έκανε γνωστό ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του προσεχούς Μάϊου. Ο Θέμης Χειμάρας είχε παραιτηθεί από την ΝΔ […]
Το άρθρο Εκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ – Η επιστολή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές 2023 - Θέμη Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ
Με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ του ανακοίνωσε την απόφασή του να μην βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘέμης Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ
«Με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας» ανακοίνωσε ο Θέμης Χειμάρας.
Διαβάστε το στο tovimaΕκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας
Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας. Ο Θέμης Χειμάρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο και παραιτήθηκε από βουλευτής, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος μέσω σχετικής επίσημης ανακοίνωσής του. «Δεν θα επιτρέψω να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό μου! Το οφείλω στους γονείς μου, το δικαιούνται τα παιδιά μου! Δεν θα επιτρέψω να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές» τονίζει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης μου την περασμέν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας
Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές 2023 με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με δήλωσή του.
Διαβάστε το στο thebest.grΕκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.Ο Θέμης Χειμάρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο και παραιτήθηκε από βουλευτής, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος μέσω σχετικής επίσημης ανακοίνωσής του. Αναλυτικά η ανακοίνωσή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας
Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Μεγάλη Τετάρτη (12/4). Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr