Εκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ – Η επιστολή του

13:42 - 12/04/2023

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου του 2023 ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Φθιώτιδα  Θέμης Χειμάρας. Με ανακοίνωσή του ο Θέμης Χειμάρας έκανε γνωστό ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του προσεχούς Μάϊου. Ο Θέμης  Χειμάρας είχε παραιτηθεί από την ΝΔ […] Το άρθρο Εκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ – Η επιστολή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023 - Θέμη Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

Με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ του ανακοίνωσε την απόφασή του να μην βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

«Με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας» ανακοίνωσε ο Θέμης Χειμάρας.

Διαβάστε το στο tovima

Εκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας

Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας. Ο Θέμης Χειμάρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο και παραιτήθηκε από βουλευτής, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος μέσω σχετικής επίσημης ανακοίνωσής του. «Δεν θα επιτρέψω να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό μου! Το οφείλω στους γονείς μου, το δικαιούνται τα παιδιά μου! Δεν θα επιτρέψω να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές» τονίζει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης μου την περασμέν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές 2023 με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με δήλωσή του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εκλογές 2023 – Θέμης Χειμάρας: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.Ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο τέως βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.Ο Θέμης Χειμάρας ο οποίος κατηγορήθηκε ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο και παραιτήθηκε από βουλευτής, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος μέσω σχετικής επίσημης ανακοίνωσής του. Αναλυτικά η ανακοίνωσή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Θέμης Χειμάρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Μεγάλη Τετάρτη (12/4). Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]