Η Lufthansa ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου
19:51 - 03/02/2020
Η Lufthansa ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αεροπορική εταιρεία. Αναστολή των πτήσεών τους προς και από το Πεκίνο ανακοίνωσαν επίσης η ελβετική Swiss και η αυστριακή Austrian Airlines.
Οι πτήσεις της Lufthansa προς τις κινεζικές πόλεις Ναντζίνγκ, Σενγιάνγκ και Σινγκντάο, σύμφωνα με το capital.gr, αναστέλλονται πάντως μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος πτήσεων στις 28 Μαρτίου. Έτσι, συνολικά ακυρώνονται 54 πτήσεις την εβδομάδα από τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία προς την Κίνα. Η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον όμιλο της Lufthansa, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Κίνα έως το τέλος Φεβρουαρίου
Η Lufthansa ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Κίνα έως το τέλος Φεβρουαρίου
Η Lufthansa ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αεροπορική εταιρεία. Αναστολ^
Διαβάστε το στο hellasjournal.com