Αυγενάκης: «Το Παγκρήτιο θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για το Μουντιάλ του 2030»

17:04 - 12/04/2023

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επιβεβαίωσε ότι γίνονται συζητήσεις για συνυποψηφιότητα με Σ. Αραβία και Αίγυπτο για το Μουντάλ του 2030.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυγενάκης: Πρότεινα Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο για το Μουντιάλ 2030

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί τον τελευταίο χρόνο είναι αυτό της κοινής διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030 από Ελλάδα, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αναφέρεται σε αυτό με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι έχει προτείνει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο για να γίνουν αγώνες εκεί. Αναλυτικά όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον ΣΚΑΪ… «Όντως έχουμε ξεκινήσει μια συζήτηση με τις δυο αυτές χώρες για την προετοιμασία διεκδίκησης μιας τέτοιας διοργάνωσης, αλλά ωστόσο έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε». Για το αν έχει υπάρξει επίσημη διεκδίκηση του Μουντιάλ: «Δε σας κρύβω ότι έχουμε θέσει στο τραπέζι αρκετούς προβληματισμούς για θέματα τα οποία ξεπερνούν τον αθλητισμό,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αυγενάκης: «Έχω προτείνει το Ηράκλειο για το Μουντιάλ 2030»

Το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει ένα πλήρως ανακαινισμένο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2030, αποκάλυψε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν να γίνονται διαβουλεύσεις για να κατατεθεί από κοινού υποψηφιότητα της Ελλάδας, της Σαουδικής Αραβίας και της Αιγύπτου για τη διοργάνωση του Μουντιάλ. […] The post Αυγενάκης: «Έχω προτείνει το Ηράκλειο για το Μουντιάλ 2030» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)