Σοφία Κουρτίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση στο Στούντιο 4 – «Με είχε σαν παιδί του»
17:20 - 12/04/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Σοφία Κουρτίδου την Μεγάλη Τετάρτη 12/4. Η νεαρή ηθοποιός,
To άρθρο Σοφία Κουρτίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση στο Στούντιο 4 – «Με είχε σαν παιδί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινήθηκε η Σοφία Κουρτίδου για τον Αγάθωνα: «Με είχε σαν παιδί του»
Για την σημαντική στήριξη που έλαβε από τον Αγάθωνα κατά τα πρώτα της βήματα μίλησε η Σοφία Κουρτίδου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (12/04). Η ηθοποιός και τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως «με συγκινεί πολύ αυτό το θέμα γιατί ο Αγάθωνας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος. Και λέω “είναι” γιατί οι άνθρωποι αυτοί για πάντα ζουν μέσα από το έργο τους, μέσα από τα τραγούδια τους, μέσα από οτιδήποτε έχουμε μοιραστεί μαζί τους. Εμένα με είχε σαν παιδί του ο Αγάθωνας γιατί έχω και την ηλικία του παιδιού του, οπότε ήμουν 17 χρονών όταν συναντηθήκαμε και δεν το ξεχνώ αυτό. Εγώ ήμουν σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Κουρτίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον αείμνηστο τραγουδιστή Αγάθωνα
Η Σοφία Κουρτίδου την Μεγάλη Τετάρτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία που είχε με τον αείμνηστο τραγουδιστή Αγάθωνα και την σημαντική στήριξη που έλαβε από εκείνον στα πρώτα της βήματα. «Με συγκινεί πολύ αυτό το θέμα γιατί ο Αγάθωνας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος. Και λέω «είναι» […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Κουρτίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Αγάθωνα – “Με είχε σαν παιδί του”
Η Σοφία Κουρτίδου ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον αείμνηστο τραγουδιστή Αγάθωνα και στη βοήθεια που έλαβε από εκείνον στα πρώτα της βήματα. “Με συγκινεί πολύ αυτό το θέμα γιατί ο Αγάθωνας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος. Και λέω «είναι» […]
The post Σοφία Κουρτίδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Αγάθωνα – “Με είχε σαν παιδί του” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr