Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση όταν της ανακοινώθηκε η αποφυλάκισή της

22:24 - 12/04/2023

«Η αποφυλάκισή της ήταν γνωστή σε εμάς από χθες το απόγευμα, όταν επικοινώνησε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας των Βρυξελλών και μας ενημέρωσε», είπε ο Δημητρακόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωσή της Εύας Καϊλή για την αποφυλάκιση

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εύα Καϊλή: Θέμα χρόνου η αποφυλάκισή της

Η Εύα Καϊλή και οι δικηγόροι της ελπίζουν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για να αποφυλακιστεί έως τη Δευτέρα του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κι αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή, μόλις της έγινε γνωστό πως θα αποφυλακιστεί με βραχιολάκι. Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή χάρηκε στο άκουσμα της είδησης και πως αμέσως σκέφτηκε πως θα δει ξανά το παιδί της, έξω από τις φυλακές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύα Καϊλή: Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποφυλάκιση και η συνέχεια του θρίλερ

Εύα Καϊλή: Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για το σκάνδαλο Qatargate καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης η Εύα Καϊλή πρόκειται να βρεθεί εκτός φυλακής φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Πρόκειται για διαρροή ενός εκ των δικηγόρων της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Σβεν Μαρί, στο Politico την οποία επιβεβαίωσε ο εν Ελλάδι δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. […] Το άρθρο Εύα Καϊλή: Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποφυλάκιση και η συνέχεια του θρίλερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της

Σύμφωνα με την La Repubblica, η Εύα Καϊλή δήλωσε πως ανυπομονεί να βρεθεί με την κόρη της, και πως θα […] The post Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισής της – «Θα δω το παιδί μου;»

Εκτός των φυλακών του Χάρεν στις Βρυξέλλες θα βρεθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα To άρθρο Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισής της – «Θα δω το παιδί μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την είδηση της αποφυλάκισης

Εύα Καϊλή: «Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της 13/04/2023 Το αργότερο τη Δευτέρα του Πάσχα η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, και προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate αναμένεται να αποφυλακιστεί με το λεγόμενο «βραχιολάκι». Η ίδια περιμένει με «ανυπομονησία» αυτή τη στιγμή για να βρεθεί με την κόρη της ενώ, όπως δήλωσε στη «la Republica», θα μείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αθωότητά της. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να μείνω σπίτι με την κόρη μου. Όλη μέρα μαζί της. Από τον Ιαν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι