Μπόρις Κλέιμαν: Απολογείται σήμερα – Αρνείται τις κατηγορίες, αφήνει αιχμές για την 17χρονη
08:04 - 13/04/2023
Ο 33χρονος τερματοφύλακας που κατηγορείται από 17χρονη τουρίστρια για βιασμό σε μπαρ στο Κολωνάκι απολογείται σήμερα - Η υπερασπιστική γραμή
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου»
Μέσω instagram έρχεται η πρώτη αντίδραση του Μπόρις Κλέιμαν αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία 17χρονης Βελγίδας πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Διαβάστε το στο thebest.grΜπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες και ψευδείς οι κατηγορίες εις βάρος μου»
Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την καταγγελία 17χρονης από το Βέλγιο πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι, ο Μπόρις Κλέιμαν, τοπ
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου»
Στο instagram τοποθετήθηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου
Διαβάστε το στο pagenews.grΜπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου»
Μέσω instagram έρχεται η πρώτη αντίδραση του Μπόρις Κλέιμαν αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία 17χρονης Βελγίδας πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο Μπόρις Κλέιμαν υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως. Αναλυτικά η ανάρτησή …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜπόρις Κλέιμαν: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις κατηγορίες για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας
Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του στον ανακριτή και έχοντας καταβάλει εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ανέφερε πως είναι αθώος και αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. Πριν από λίγη ώρα […]
The post Μπόρις Κλέιμαν: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις κατηγορίες για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr