Εύα Καϊλή – La Repubblica: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής – Θέλω να είμαι με την κόρη μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καϊλή: Περιμένω με ανυπομονησία το βραχιολάκι – Θέλω να είμαι σπίτι με την κόρη μου
«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή»: αυτό το σχόλιο έκανε η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Εύα Καϊλή, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica μερικές μόλις ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι θα
Διαβάστε το στο lykavitos.grLa Repubblica – Εύα Καϊλή: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής»
Δηλώνει ότι θα παραμείνει στις Βρυξέλλες – Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα το «βραχιολάκι» Την πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την είδηση ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» μεταφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εύα Καϊλή δηλώνει «ανυπόμονη» μέχρι να βρεθεί το «βραχιολάκι» προσθέτοντας ότι την πρώτη ημέρα μετά […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΗ πρώτη αντίδραση από την Καϊλή: Περιμένω με ανυπομονησία το βραχιολάκι – Θέλω να είμαι σπίτι με την κόρη μου
«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή»: αυτό το σχόλιο έκανε η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Εύα Καϊλή, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica μερικές μόλις ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι θα αποφυλακιστεί. «Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕύα Καϊλή στη La Repubblica: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής»
Η Εύα Καϊλή περιμένει να της δοθεί το βραχιολάκι επιτήρησης προκειμένου να βγει από την φυλακή. Την πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την είδηση ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής με βραχιολάκι επιτήρησης φιλοξενεί σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δηλώνει «ανυπόμονη» μέχρι να βρεθεί το «βραχιολάκι» προσθέτοντας ότι την πρώτη ημέρα μετά από σχεδόν πέντε μήνες στη φυλακή θέλει να την περάσει στο σπίτι με την κόρη της. Η Εύα Καϊλή δηλώνει, επίσης, ότι θα παραμείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να μάχεται ώστε να αποδείξει ότι είναι αθώα. Σε δήλωσή του χθες ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως το πρώτο που θέλε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grLa Repubblica – Εύα Καϊλή: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής»
Την πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την είδηση ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» μεταφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εύα Καϊλή δηλώνει «ανυπόμονη» μέχρι να βρεθεί το «βραχιολάκι» προσθέτοντας ότι την πρώτη ημέρα μετά από σχεδόν πέντε μήνες στη φυλακή θέλει να την περάσει στο σπίτι με την κόρη της. Η Εύα Καϊλή δηλώνει, […]
The post La Repubblica – Εύα Καϊλή: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr