Στον ανακριτή με χειροπέδες ο Κλέιμαν που ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα (vid)

12:26 - 13/04/2023

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στον ανακριτή για την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης Βελγίδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Στον ανακριτή με χειροπέδες ο Κλέιμαν: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα»

ΒΙΝΤΕΟ - Στον ανακριτή με χειροπέδες ο Κλέιμαν: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα» 13/04/2023 Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της 17χρονης στο Κολωνάκι. Στις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του τερματοφύλακα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Ελπίζω ότι θα αφεθεί ελεύθερος σήμερα. Όλα όσα λένε είναι ψέματα. Ο Μπόρις είναι ήρεμος». O πρώην τερματοφύλακας του Βόλου σε δηλώσεις του πριν την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή είπε: "Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα". «Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Μπόρις και τη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)