Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος»

14:50 - 13/04/2023

Στο πλευρό του συζύγου της φαίνεται πως στέκεται η Λεάν Κλέιμαν καθώς όπως δήλωσε σε ισραηλινά Μέσα ενημέρωσης, έχει πειστεί ότι ο Μπόρις Κλέιμαν είναι αθώος. «Είμαι σίγουρη γι αυτό» υποστήριξε χαρακτηριστικά σε αθλητικό Μέσο και μάλιστα συμπλήρωσε ότι ο τέως γκολκίπερ του Βόλου της είπε τηλεφωνώντας της μέσα από τη ΓΑΔΑ ότι «υπάρχει μόνο […] The post Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύζυγος Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος»

Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν, Λία, τοποθετήθηκε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα της, τονίζοντας ότι είναι αθώος. Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται η σύζυγος του, Λία, η οποία μίλησε στο ισραηλινό Sport5 και εξέφρασε τη σιγουριά της ότι ο άνδρας της δεν έχει βιάσει την ανήλικη Βελγίδα. “Είμαι 100% σίγουρη πως ο ... Περισσότερα To άρθρο Σύζυγος Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος» λέει η σύζυγός του

Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν στέκεται η σύζυγός του, Λίαν, δηλώνοντας 100% βέβαιη για την αθωότητά του.

Διαβάστε το στο

Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος»

Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν, Λίαν έφτασε στην Ελλάδα και δήλωσε σε μέσο του Ισραήλ πως είναι 100% σίγουρη πως εκείνος είναι αθώος και πως στέκεται στο πλευρό του.

Διαβάστε το στο

Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος» λέει η σύζυγός του

Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν στέκεται η σύζυγός του, Λίαν, δηλώνοντας 100% βέβαιη για την αθωότητά του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη για την αθωότητά του»

Σίγουρη για την αθωότητα του πρώην τερματοφύκα του Βόλου δηλώνει η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν, Λιάν.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν τον στηρίζει: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος»

Η σύζυγος του τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν τον στηρίζει, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό. Τη βεβαιότητά της για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν εκφράζει με δηλώσεις της η σύζυγός του, Λιάν. «Είμαι σίγουρη 100% ότι ο Μπόρις είναι αθώος», τονίζει η Λιάν σε ισραηλινό ΜΜΕ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε από την Ελλάδα […] The post Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν τον στηρίζει: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»