Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος
21:14 - 13/04/2023
Μέσω instagram έρχεται η πρώτη αντίδραση του Μπόρις Κλέιμαν αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία 17χρονης Βελγίδας πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο Μπόρις Κλέιμαν υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως. Αναλυτικά η ανάρτησή του Μπόρις Κλέιμαν […]
The post Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Στο instagram τοποθετήθηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου
Διαβάστε το στο Μπόρις Κλέιμαν: «Έχω σεβαστεί κάθε γυναίκα» - Η πρώτη του ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Το μήνυμα που έστειλε ο Μπόρις Κλέιμαν στα social media έπειτα από την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη δημόσια δήλωση
Ο Μπόρις Κλέιμαν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μέσω Instagram σχετικά με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο Μπόρις Κλέιμαν χαρακτηρίζει «ψευδείς και αβάσιμους» τους ισχυρισμούς εναντίον του και τονίζει ότι «σε όλη του τη ζωή […] έχει σεβαστεί κάθες γυναίκα σε όλο τον κόσμο». Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου οδηγήθηκε […]
Το άρθρο Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη δημόσια δήλωση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου» – Η πρώτη ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Μπόρις Κλέιμαν μίλησε για πρώτη φορά, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για ασέλγεια από 17χρονη Βελγίδα σε μπαρ στο Κολωνάκι.Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Μπόρις Κλέιμαν μίλησε για πρώτη φορά, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για ασέλγεια από 17χρονη Βελγίδα σε μπαρ στο Κολωνάκι.Ο Μπόρις Κλέιμαν υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπόρις Κλέιμαν: «Έχω σεβαστεί κάθε γυναίκα» – Η πρώτη του ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος
Το μήνυμα που έστειλε ο Μπόρις Κλέιμαν στα social media έπειτα από την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του. Θέση για όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του και για τις κατηγορίες περί βιασμού της 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο πήρε ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας ο οποίος χθες αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έπειτα από την […]
The post Μπόρις Κλέιμαν: «Έχω σεβαστεί κάθε γυναίκα» – Η πρώτη του ανάρτηση αφότου αφέθηκε ελεύθερος appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr