Συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης από την Καλαμάτα που τη βίαζε ο πατέρας της

09:26 - 14/04/2023

«Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα […] Το άρθρο Συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης από την Καλαμάτα που τη βίαζε ο πατέρας της εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της – «Είχα δώσει όρκο ότι δεν θα μιλήσω ποτέ»

Συγκλονίζει το γράμμα που έστειλε μία ανήλικη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρας της στην επιμελήτρια Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Καλαμάτας, Αγγελική Ρουμελιώτου, με την παράκληση το γράμμα αυτό «να φτάσει όπου χρειάζεται κι όπου μπορεί να φτάσει, για να βοηθήσει άλλα παιδιά να βρουν κομμάτια του εαυτού τους στις γραμμές του». «Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα δεν την έβλεπες πώς κυκλοφορούσε; Αυτή τον προκάλεσε. Και πολλά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της!

«Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα Το άρθρο Το συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Συγκλονίζει γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της

«Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα […] The post Συγκλονίζει γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συγκλονίζει γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της – «Είχα δώσει όρκο ότι δεν θα μιλήσω ποτέ»

Συγκλονίζει το γράμμα που έστειλε μία ανήλικη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρας της στην επιμελήτρια Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Καλαμάτας, Αγγελική Ρουμελιώτου, με την παράκληση το γράμμα αυτό «να φτάσει όπου χρειάζεται κι όπου μπορεί να φτάσει, για να βοηθήσει άλλα παιδιά να βρουν κομμάτια του εαυτού τους στις γραμμές του». «Είχα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δευτερογενής κακοποίηση: Το συγκλονιστικό γράμμα μίας ανήλικης από την Καλαμάτα

Τη δευτερογενή σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, μέσα από τη μαρτυρία πριν από χρόνια μιας ανήλικης, αναδεικνύει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επιμελήτρια Ανηλίκων Καλαμάτας, Αγγελική Ρουμελιώτου. Συγκεκριμένα, είναι ένα γράμμα από μια ανήλικη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και το έστειλε στην επιμελήτρια Ανηλίκων, με την παράκληση “να φτάσει όπου χρειάζεται κι όπου μπορεί να φτάσει, για να βοηθήσει άλλα παιδιά να βρουν κομμάτια του εαυτού τους στις γραμμές του”. Αξίζει να επισημάνουμε πως το ποσοστό των κακοποιήσεων είναι πολύ μεγαλύτερο από τους αριθμούς που δημοσιοποιούνται, καθώς οι ανήλικοι πολύ δύσκολα αναφέρουν αυτό που τους συνέβη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η δευτερογενής σεξουαλική κακ

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης από την Καλαμάτα που τη βίαζε ο πατέρας της

«Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Τεράστια φρίκη και ανατριχίλα από το γράμμα ανήλικης που βίαζε ο πατέρας της

«Είχα δώσει όρκο με τον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω ποτέ, ότι αυτό θα το κουβαλάω μέσα μου μέχρι την τελευταία μου πνοή! Γιατί; Γιατί ήξερα ότι κανείς δεν θα με πιστέψει, ότι όλοι θα με κατηγορήσουν, ότι όλοι θα με δείχνουν με το δάχτυλο, ότι όλοι θα λένε “ήθελε και τα έπαθε”, μα δεν την έβλεπες πώς κυκλοφορούσε; Αυτή τον προκάλεσε.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

«Είμαι αθώος, καθαρός σαν αστραπή, ετοιμάζω μηνύσεις»